Rona Nishliu – Suus

Në këtë botë, dashuria s’jeton më
Koha më për ne ska kohë, jo
Jooo, ooh ohh ohh
Joooo ohhhhh ohhhh

Koha për ne ska kohë
Atëron aeroplani im
Në drita shpirtit tende
Me beryla ngjiten sot

Ata që dje s’jetonin dot
Për këtë ska rëndësi
u përbin
Nesërmet nuk sjellin gjë
Vec shpres pas shpres dhe marrëzi

Më ler ni të qaj
Qaj Qaj
Se këtë gjë mas te miri di ta bëj tani
Se këtë gjë mas të miri di të bëj tani

Më ler ni të qaj
Qaj Qaj
Se këtë gjë mas te miri di ta bëj tani
Se këtë gjë mas të miri di të bëj tani

Më ler ni të qaj
Qaj Qaj
Se këtë gjë mas te miri di ta bëj tani
Se këtë gjë mas të miri di të bëj tani
——————-

Эта песня на конкурс “Евровидение 2012″ от Албании.
This song is winner of Albanian national casting for Eurovision Song Contest 2012